KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Organizacja

Schemat struktury organizacji

Plan lekcji dla klas

Rozkład dzwonków

Kalendarz roku szkolnego 2019/2020

Dni wolne od zajęć dydaktycznych

Szkoła nie prowadzi świetlicy dla uczniów.

Biblioteka szkolna:

Biblioteka szkolna znajduje się na parterze budynku, jest prowadzona przez mgr Elżbietę Szymańską.

Godziny otwarcia biblioteki: 8.00-14.00

Regulamin biblioteki

Pedagog szkolny: mgr Maja Kaczmarkiewicz

Pokój pedagoga znajduje się na parterze budynku.

Godziny pracy pedagoga szkolnego:

  • poniedziałek: 9.10-14.10
  • wtorek-piątek: 9.10-13.55

Dla wygody rodziców proponujemy umówić się z pedagogiem telefonicznie na spotkanie.

Szkoła nie prowadzi stołówki szkolnej.

Gabinet pielęgniarki szkolnej

czynny w godz. 9.00-13.00

  • pielęgniarka dyplomowana Krystyna Czandryk
  • pielęgniarka dyplomowana Beata Łazarewicz
  • pielęgniarka Joanna Plusa

http://rynekmedyczny.polki.pl/NZOZ_PROMED,%C5%81%C3%B3d%C5%BA,Ogniskowa,ZOZ,1943011

Lista zajęć pozalekcyjnych, które odbywają się w roku szkolnym 2019/2020.

Terminy zajęć dodatkowych mogą jeszcze ulec zmianie. Szczegółowych informacji udzielają nauczyciele prowadzący koła.

Podmiot udostępniający informację:
I Liceum Ogólnokształcące im. Mikołaja Kopernika w Łodzi
odpowiada: Ewa Wojciechowska
data: 27-09-2019
wytworzył: Maja Kaczmarkiewicz
data: 27-09-2019
data: 27-09-2019
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 27-09-2019 - Edycja treści
  • 03-11-2017 - Edycja treści
  • 02-11-2017 - Edycja treści
  • 10-10-2016 - Edycja treści
  • 13-10-2015 - Edycja treści
  • 21-05-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 30-09-2013 - Edycja treści
  • 13-06-2012 - Edycja treści
  • 09-03-2012 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 1123